OT Dulcet - шаблон joomla Joomla

 Tel: 06-28349919   Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diode ICE Laser

 

Definitief ontharen met de nieuwste Diode ICE Laser

Nooit meer hoeven scheren, epileren, waxen of harsen: steeds meer vrouwen én mannen kiezen voor duurzaam ontharen. Gulsen Beauty Salon is één van de weinige klinieken in Nederland die de Diode ICE laser hiervoor aanbiedt. De Diode ICE laser heeft de volgende voordelen:

  • Vrijwel pijnloos ontharen
  • Kan het hele jaar door gebruikt worden, dus ook in de zomermaanden
  • Geschikt voor alle huidtypes (ook gebruinde en donkeren huid)
  • Geschikt voor alle haartypes (ook de lichtere haarsoorten)
  • Definitieve haarreductie
  • Geen hersteltijd
  • Weinig kans op verbrandingen
  • Minder behandelingen nodig dan andere lasers en/of IPL
  • Snellere behandelingstijd t.o.v. andere ontharingsmethodes

In 2015 is de Diode ICE Laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser en is FDA goedgekeurd.

Ontharen het hele jaar door

Als schoonheidssalon staat Gulsen Beauty Salon voor hoogwaardige kwaliteit en wetenschappelijk bewezen behandelingen. Wij willen bovendien onze klanten het hoogst mogelijke comfort bieden met maximaal en zichtbaar resultaat. Daarom werken we met de award winnende Diode ICE Laser.

De Diode ICE Laser is de minst pijnlijke, meest snelle en veiligste Diode laser van dit moment, die bovendien gedurende het hele jaar gebruikt kan worden. De SHR-techniek maakt het ontharen nagenoeg pijnloos en bovendien geschikt voor alle huidtypes en haartypes. Ontharen was nooit eerder zo effectief en comfortabel.

Permanente haarreductie

Laserontharing met de Diode ICE Laser geeft permanente haarreductie en is vrijwel pijnloos. Het pigment in het haarzakje en de omliggende bloedvaatjes absorberen het laserlicht. Hierdoor beschadigt het haarzakje en sterft de haar af. Anders dan bij traditionele laser en IPL worden de haarfollikels met de SHR-techniek geleidelijk opgewarmd. Met het laserhandstuk gaan we continu bewegend over uw huid. Dit zorgt voor een aangenaam warm gevoel vergelijkbaar met een ‘hot stone massage’. Gemiddeld heeft u 6 tot 8 behandelingen nodig voor optimale ontharing. Het exacte aantal behandelingen is afhankelijk van het te behandelen gebied en de kleur en dikte van de haren. Hoewel de laserbehandeling op zich echt pijnloos is kan het toch zijn dat iemand een zeer lichte prikkel ervaart. Dit komt omdat bij laser wel warmte ontwikkeling nodig is en deze warmte kan bij enkelen als een lichte prikkeling gevoeld worden. Daarom zeggen wij ook vrijwel pijnloos.

Specialist in ontharen met laser

Gulsen Beauty Salon is gespecialiseerd in nagenoeg pijnloos en duurzaam ontharen met laser. Onze salon richt zich op resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staat bij mij voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw ongewenste lichaamsbeharing? Wij lichten u graag uitgebreid voor.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen.

rsz nutrimetics