OT Dulcet - шаблон joomla Joomla

 Tel: 06-28349919   Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Microdermabrasie

Microdermabrasie reinigt en stimuleert uw huid. Microdermabrasie is een medische behandeling ter ondersteuning van onze behandelingen voor huidverjonging en huidverbetering. Na een behandeling met microdermabrasie is uw huid schoner en zachter en ziet uw huid er gezonder uit.

Verbetering van de huidconditie

Voor een onregelmatige huid is microdermabrasie een goede oplossing. Bij acne, acnelittekens en vergrote of verstopte poriën zorgt de behandeling voor een egalere huid. Ook als uw huid vet is of juist heel droog helpt de behandeling in de verbetering van uw huidconditie. Door het verwijderen van een dun laagje van de dode huidcellen ziet de huidtoon er frisser en stralender uit. Bij bijvoorbeeld acne worden de poriën en verstopte talgklieren diep gereinigd. Tijdens de behandeling werken we met steriele zandkristallen en een vacuümsysteem. Hierdoor laten de dode huidcellen los. Deze zuigen we, samen met de zandkristallen, weer op.

Voor ieder huidtype effectief

Afhankelijk van uw huid kiezen we het diepteniveau van de behandeling. Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat. Microdermabrasie is geschikt voor ieder huidtype. Het herstel gaat snel: als u al last van roodheid heeft, is dit binnen een dag verdwenen. Na de behandeling verbetert de doorbloeding van de huid. Microdermabrasie stimuleert de celdeling in uw huid, waardoor deze gladder aanvoelt. De verbeterde huidstofwisseling zorgt voor de aanmaak van nieuwe cellen.

Specialist in huidverbetering met microdermabrasie

Gulsen Beauty Salon is gespecialiseerd in het verbeteren en herstellen van de huid met bijvoorbeeld microdermabrasie. Onze Salon richt zich op cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden van microdermabrasie? Wij lichten u graag uitgebreid voor.

rsz nutrimetics